Посада:
доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу
Науковий ступінь:
кандидат економічних наук
Вчене звання:
доцент кафедри міжнародного туризму
Освіта:
Дисципліни, які викладає:
Організація ресторанного господарства
Технологія ресторанної справи
Організація послуг харчування
Основні мови спілкування:
Українська
VI INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS “SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2023” AND COMPLETED INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PEDAGOGICAL INTERNSHIP 180 HOURS (6 ECTS CREDITS)
Total duration 3 hours (0,1 ECTS) of professional learning April 7, 2023
Уніфікована система обліку готельної галузі. Ознайомчий рівень.
під егідою програми ЄС Еразмус+ , напрям ім. Жана Моне у рамках проекту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні » (25 - 26.05.2023 р., м. Запоріжжя).
Почесна грамота Запорізької обласної ради
Всього наукових праць: понад 250, в т.ч. монографій: одноосібних – 1, колективних – 12; статей у виданнях, що індексуються в наукометричній базі Scopus та Web of Science – 1; у фахових виданнях – 60; участь в конференціях - 180..
Віндюк А.В., Кукліна Т.С., Каптюх Т.В. // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах: зб. наук. пр. / [редкол.: А.В. Сущенко (голов. ред.) та ін.]. Запоріжжя: КПУ, 2023. Вип. 88. Режим доступу: http://www.pedagogy- journal.kpu.zp.ua/archive/2023/88/13.pdf
Кукліна Т.С., Цвілий С.М., Жилко О.В. Особливості формування харчових традицій українського народу з радянських часів. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі : науковий журнал. Вип. 4/2022. Львів : Вид-во Львівського торгов.-економ. ун-ту; Одеса : ВД «Гельветика» 2022. 44 с. C. 14-20.
Кукліна Т.С., Цвілий С.М., Журавльова С.М. Загальні тенденції розвитку світового туризму: від коронавірусу до військової агресії. Науковий журнал «Підприємництво та інновації». Київ : ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів» ; Одеса : ВД «Гельветика», 2022. Випуск 23. 150 с. С. 12-15.
Ресторанна справа: технологія та організація послуг: Навчальний посібник для викладачів та студентів вищих навчальних закладів за спеціальністю 242 Туризм Запоріжжя : НУЗП, 2018. - 392 с.
Організація анімаційних послуг : Навчальний посібник для студентів, 2-ге видання доп. та перероб. / Кукліна Т.С., Віндюк А.В., Булатов С.В. Запоріжжя : НУ "Запорізька політехніка", 2022. - 280 с.
A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar // Food Science and Technology. Volume: 17, Issue: 3, 2023. Режим доступу: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/2650/2798 .
Кукліна Т.С., Журавльова С.М. Харчова безпека та контроль якості у готельно- ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток туризму та готельно-ресторанного господарства: монографія / колектив авторів; за заг. ред. проф. В.М. Зайцевої. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. 202 с. С. 70 – 97.
адреса:
69063, Україна, м. Запоріжжя, вул. Університетська, 64
аудиторія (кабінет):
386
тел.:
e-mail:
Moodle: