Ленерт Світлана Олександрівна

Ленерт Світлана Олександрівна

Посада:

доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу

Науковий ступінь:

доктор технічних наук

Вчене звання:

доцент

Освіта:

Харківський державний університет харчування і торгівлі, диплом з відзнакою, спеціальність за дипломом “Товарознавство та експертиза в митній справі”, кваліфікація – магістр з товарознавства та експертизи в митній справі

Дисципліни, які викладає:

товарознавство

Основні мови спілкування:

українська, англійська (міжнародний сертифікат рівня С1), німецька (рівень В1), французька (зі словником)

Дисертації:

Наукові інтереси:

  • товарознавство

  • технологія харчової продукції

Обліковий запис науковця

Підвищення кваліфікації

  • India – Portugal – Ukraine – Latvia – Romania – Uzbekistan November 1 – December 15, 2023

    VI INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS “SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2023” AND COMPLETED INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PEDAGOGICAL INTERNSHIP 180 HOURS (6 ECTS CREDITS)

Додаткова освіта:

  • Академічна доброчесність в університеті

    на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)

  • Стратегічне маркетингове управління бізнес- і соціальними проектами

    на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)

  • Управління проектами

    на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)

  • Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу

    на базі дистанційної платформи Educational Era

Рік початку діяльності в університеті: 2023 р.

Основні наукові роботи

  1. Всього наукових праць: понад 200, в т.ч.: 6 колективних монографій, понад 90 фахових статей, понад 150 тез конференцій

  2. Ленерт С.О. Властивості фітостерилферулятів // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 209-218.

  3. Дубініна А.А., Селютіна Г.А., Попова Т.М., Селютін В.М., Бєляєва І.М., Ленерт С.О. Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харч. та торг. Харків: ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 199-211.

  4. Дубініна А.А., Попова Т. М., Холодна А. В., Ленерт С.О. Розробка рецептурного складу та оцінка якості хліба з гречаним борошном // Молодий вчений. - 2019. - № 1 (65). - С.189-192

  5.  Інноваційні технології продуктів з використанням арахісу та бобової сировини: Монографія / Дубініна А.А., Зайцева В.М., Ленерт С.О., Кукліна Т.С. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – 184 с.

  6. Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar // Food Science and Technology. Volume: 17, Issue: 3, 2023. Режим доступу: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/2650/2798

Контакти

адреса:

69063, Україна, м.Запоріжжя, вул. Університетьска, 64