Посада:
доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу
Науковий ступінь:
доктор технічних наук
Вчене звання:
доцент
Освіта:
Харківський державний університет харчування і торгівлі, диплом з відзнакою, спеціальність за дипломом “Товарознавство та експертиза в митній справі”, кваліфікація – магістр з товарознавства та експертизи в митній справі
Дисципліни, які викладає:
товарознавство
Основні мови спілкування:
українська, англійська (міжнародний сертифікат рівня С1), німецька (рівень В1), французька (зі словником)
VI INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS “SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2023” AND COMPLETED INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PEDAGOGICAL INTERNSHIP 180 HOURS (6 ECTS CREDITS)
на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)
на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)
на базі дистанційної платформи ВУМ online (https://vumonline.ua/)
на базі дистанційної платформи Educational Era
Всього наукових праць: понад 200, в т.ч.: 6 колективних монографій, понад 90 фахових статей, понад 150 тез конференцій
Ленерт С.О. Властивості фітостерилферулятів // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 209-218.
Дубініна А.А., Селютіна Г.А., Попова Т.М., Селютін В.М., Бєляєва І.М., Ленерт С.О. Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харч. та торг. Харків: ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 199-211.
Дубініна А.А., Попова Т. М., Холодна А. В., Ленерт С.О. Розробка рецептурного складу та оцінка якості хліба з гречаним борошном // Молодий вчений. - 2019. - № 1 (65). - С.189-192
Інноваційні технології продуктів з використанням арахісу та бобової сировини: Монографія / Дубініна А.А., Зайцева В.М., Ленерт С.О., Кукліна Т.С. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – 184 с.
Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar // Food Science and Technology. Volume: 17, Issue: 3, 2023. Режим доступу: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/2650/2798
адреса:
69063, Україна, м.Запоріжжя, вул. Університетьска, 64
тел.:
e-mail: