Посада:
доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу
Науковий ступінь:
кандидат економічних наук
Вчене звання:
доцент
Освіта:
Дисципліни, які викладає:
Основні мови спілкування:
українська, англійська
Міжнародне стажування. Сертифікат № 199/05.03.2022 (2022 р.). Обсяг – 180 годин (6 ECTS).
(16 hours) Germany.
(60 годин).
Всього наукових праць: більше 200, в т.ч. колективних монографій – 10, фахових статей – 25, тез конференцій – більше 150.
Зайцева В.М., Цвілий С.М., Жилко О.В. Територіальний брендинг в контексті інвестиційної привабливості вітчизняної туристичної дестинації. Інтелект XXI. Науковий економічний журнал. Київ : Національний університет харчових технологій; Одеса ВД «Гельветика». 2022. № 3. С. 73-77
Зайцева В.М., Цвілий С.М., Жилко О.В. Підготовка конкурентоспроможних туризмознавців для вітчизняної індустрії туризму. Вісник Сумського національного аграрного університету. Суми : СНАУ; Одеса ВД «Гельветика». Вип. 1 (93), 2023. С. 17-21.
Кукліна Т.С., Цвілий С.М., Жилко О.В., Особливості формування харчових традицій українського народу з радянських часів. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі : науковий журнал. Вип. 4/2022. Львів : Вид-во Львівського торгов.-економ. ун-ту; Одеса : ВД «Гельветика», 2022. С. 14-20
Цвілий С.М., Кукліна Т.С., Жилко О.В. Організаційні компоненти в управлінні бізнесом вітчизняного туристичного підприємства. Економіка та суспільство. 2022. № 36 https:// economyandsociety.in.u.a/index.php/journal/article/view/1168.
Цвілий С.М., Жилко О.В., Зайцева В.М. Підготовка конкурентоспроможних туризмознавців для вітчизняної індустрії туризму. Вісник Сумського національного аграрного університету. Науковий журнал. Серія «Економіка і менеджмент». Суми : СНАУ; Одеса ВД «Гельветика». Випуск 1 (93), 2023. С. 17-21.
адреса:
69063, Україна, м.Запоріжжя, вул. Університетська, 64
аудиторія (кабінет):
386
тел.:
e-mail:
Moodle: